Geniet in ‘A World of Luxury by the Sea’

Het Kurhaus is van oudsher dé place to be voor zakelijke bijeenkomsten. De ligging aan de Noordzee biedt congresgangers een ontspannen pauze en geeft uw zakenrelaties een prachtig uitzicht. Ons restaurant is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en rond het Gevers Deynootplein zijn openbare parkeerplaatsen. Bij ons is in principe alles mogelijk en met de catering uit de keuken van Waves bieden wij u een breed scala aan culinaire mogelijkheden.

Besloten - Gala diners

Bent u van plan om een privé - of galadiner te organiseren? Door de veelzijdige zalen en ons prachtige restaurant is in principe alles mogelijk. Een chic gala komt het beste tot zijn recht in onze overweldigende Kurzaal. Wilt u een overdadig buffet of juist een meergangenmenu? Het fijnst is als u contact met ons opneemt over uw wensen. Zo kunnen we samen met u meedenken over de muziek, de aankleding en de catering.

Neem contact op

Multifunctionele zalen

Grand Hotel Amrâth Kurhaus beschikt naast restaurant Waves at the Kurhaus over 10 zalen.

In de majestueuze Kurzaal kunt u dineren, dansen en recepties houden. Eventueel betrekken wij de stijlvolle galerij op de eerste etage erbij; met de Kurzaal kunt u alle kanten op. Hierdoor kunt bij ons met een gezelschap tot 1500 personen terecht. Onze zalen worden gebruikt om uw diner, receptie of bijeenkomst in alle opzichten te laten slagen.

Bekijk de zalen Informatie aanvragen