Restaurant Waves

Restaurant Waves in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus biedt een verfijnde culinaire ervaring met een adembenemend uitzicht op de Noordzee. Het menu combineert verse, lokale ingrediënten met internationale invloeden, terwijl de attente service en sfeervolle setting zorgen voor een heerlijke dinerervaring. Geniet volop van zon, zee en strand en alles wat het Grand Hotel Amrâth Kurhaus te bieden heeft.

Lunchkaart Dinerkaart Wijnkaart

 

Maak een reservering

Een tafel reserveren

Proef onze nieuwe Será Amrâth huiswijnen in het restaurant!

Nieuw bij Amrâth Hôtels: Será Amrâth!

In onze restaurants kun je de nieuwe huiswijnen proefen. Ontdek de 5 Spaanse wijnen uit onze Será Amrâth collectie; van verfijnde witte tot robuuste rode wijnen, elke wijn belooft een unieke ervaring. 

Bekijk de wijnkaart

‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt

Word uitgerust wakker met ons uitgebreide ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt. Geniet van een uitgebreide selectie aan broodjes, vers fruit en diverse sappen terwijl je uitkijkt op de Noordzee. De perfecte start van je dag.

  • Maandag tot en met vrijdag: van 07:00 tot 11:00 uur
  • Zaterdag en zondag: van 07:30 tot 11:30 uur

Bekijk het ontbijtbuffet 360°

Dineren bij Waves at the Kurhaus

Heerlijk uitwaaien op het Scheveningse strand? Geniet volop van zon, zee en strand en alles wat het Grand Hotel Amrâth Kurhaus te bieden heeft.

Maandag tot en met zondag is de keuken geopend van 12:00 uur tot 21:30 uur. 

Bekijk Restaurant Waves at the Kurhaus 360°

High Tea

Geniet van onze uitgebreide High Tea!

Je kunt een overdadige etagère met hartige bites en zoete lekkernijen verwachten.
Wij ontvangen je met een glas bubbels of jus d'orange en gedurende de High Tea wordt er onbeperkt thee van het exclusieve theehuis Ronnefeldt geserveerd.

Maandag tot en met zondag vanaf 12:00 tot 15:00 uur.

Deze High Tea is te reserveren vanaf 2 personen en wordt geserveerd voor €42,50 per persoon. Minimaal 24 uur van te voren reserveren.