Restaurants in het Kurhaus

Naast onze eigen restaurant Waves at the Kurhaus kunt u voor een culinaire avond ook terecht bij een van de restaurants die hun deuren geopend hebben in of in de nabijheid het Kurhaus! 

Brasserie 't Zusje Kurhaus

Brasserie ’t Zusje combineert aantrekkelijke entourage met bourgondische sferen en is daarmee uitgegroeid tot één van de bekendste tapasconcepten van Nederland. Recent heeft ’t Zusje een vestiging geopend in Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Bij ’t Zusje in het Kurhaus kunt u de hele avond genieten van het tapasconcept waarbij naast heerlijke gerechten ook beleving centraal staat.

Meer informatie 

't Pannekoekenhuisje Scheveningen

’t Pannekoekenhuisje is sinds jaar en dag een begrip in de badplaatsen Scheveningen en Noordwijk! Gevestigd aan de boulevard onder Grand Hotel Amrâth Kurhaus geniet u in een gastvrije en gemoedelijke ambiance van ambachtelijke pannenkoeken en poffertjes. Laat u daarnaast verrassen door diverse vis- en vleesgerechten, maaltijdsalades en broodgerechten.

Meer informatie  Reserveer uw tafel

Grand Café Binnen

Loop na een strandwandeling binnen voor een verfrissend drankje, kopje koffie of warme chocolademelk. Grand Café Binnen is gevestigd aan de Scheveningse boulevard, recht onder Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Het interieur straalt met heerlijke loungebanken en verschillende zitjes een ontspannen luxe uit en nodigt u uit te genieten van de veelzijdige kaart.

Meer informatie  Reserveer uw tafel

Grand Café Restaurant Vitesse

Grand Café Restaurant Vitesse ligt midden in het uitgaanscentrum aan de boulevard van Scheveningen. Vanaf het (verwarmde) terras kijkt u uit over de Noordzee en geniet u in een sfeervolle ambiance van een uitgebreide kaart met bijvoorbeeld een Scheveningse visschotel, uitgebreid zeebanket of vers gebraden kip.

Meer informatie  Reserveer uw tafel

Blaze & Co Scheveningen

Eet een steak, spareribs of kreeft sissend van de houtskoolgrill of kies voor out of the box vegetarische of veganistische opties. Hier komen Cajun en New Orleans niet alleen op je bord, maar ook uit de speakers. We drinken er matching speciaal bier of pittige cocktails bij en luisteren naar de beste blues, folk en rock ballads. Aan de bar genieten van een tapje pils of speciaal bier met heerlijk barfood, dat is pas Rock & Roll! Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag komt live muziek vanaf het podium, de andere dagen uit onze killer muziekcollectie. Blaze & Co is nostalgie op z'n coolst, romantiek op z'n stoerst en bier op z'n best.

Meer informatie  Reserveer uw tafel