Restaurants in het Kurhaus

Naast onze eigen restaurant Waves at the Kurhaus kun je voor een culinaire avond ook terecht bij een van de restaurants die hun deuren geopend hebben in of in de nabijheid het Kurhaus! 

Restaurant Waves

Heb je een bezoek gepland aan het theater en wil je vooraf bij ons komen genieten van een diner? Dan kun je voor €42,50 per persoon gebruik maken van ons speciaal samengestelde theatermenu. Hierbij serveren wij drie heerlijke gangen, waarbij wij rekening houden met de tijd waarop je aanwezig moet zijn in het theater.

Lunchkaart Dinerkaart

Brasserie 't Zusje Kurhaus

Brasserie ’t Zusje combineert aantrekkelijke entourage met bourgondische sferen en is daarmee uitgegroeid tot één van de bekendste tapasconcepten van Nederland. Recent heeft ’t Zusje een vestiging geopend in Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Bij ’t Zusje in het Kurhaus kun je de hele avond genieten van het tapasconcept waarbij naast heerlijke gerechten ook beleving centraal staat.

Meer informatie 

Crazy Piano's

Lieve & gewaardeerde Crazy Fans,

Het Team van Crazy Pianos staat te popelen om je in de watten te leggen! Maar vooral onze artiesten staan te stuiteren je weer onvergetelijke avonden te laten beleven!

Crazy Pianos is 4 dagen in de week geopend

Donderdag 17.00 - 22.00 uur
Vrijdag 17.00 - 01.00 uur
Zaterdag 17.00 - 01.00 uur
Zondag 11.30 - 01.00 uur

Meer informatie  Reserveer jouw tafel

Grand Café Binnen

Loop na een strandwandeling binnen voor een verfrissend drankje, kopje koffie of warme chocolademelk. Grand Café Binnen is gevestigd aan de Scheveningse boulevard, recht onder Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Het interieur straalt met heerlijke loungebanken en verschillende zitjes een ontspannen luxe uit en nodigt je uit te genieten van de veelzijdige kaart.

Meer informatie  Reserveer jouw tafel

Grand Café Restaurant Vitesse

Grand Café Restaurant Vitesse ligt midden in het uitgaanscentrum aan de boulevard van Scheveningen. Vanaf het (verwarmde) terras kijk je uit over de Noordzee en geniet je in een sfeervolle ambiance van een uitgebreide kaart met bijvoorbeeld een Scheveningse visschotel, uitgebreid zeebanket of vers gebraden kip.

Meer informatie  Reserveer jouw tafel

Blaze & Co Scheveningen

Eet een steak, spareribs of kreeft sissend van de houtskoolgrill of kies voor out of the box vegetarische of veganistische opties. Hier komen Cajun en New Orleans niet alleen op je bord, maar ook uit de speakers. We drinken er matching speciaalbier of pittige cocktails bij en luisteren naar de beste blues, folk en rock ballads. Aan de bar genieten van de tap pils of speciaalbier met heerlijk barfood, dat is pas Rock & Roll! Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag komt live muziek vanaf het podium, de andere dagen uit onze killer muziekcollectie. Blaze & Co is nostalgie op z'n coolst, romantiek op z'n stoerst en bier op z'n best.

Meer informatie  Reserveer jouw tafel

't Pannekoekenhuisje Scheveningen

’t Pannekoekenhuisje is sinds jaar en dag een begrip in de badplaatsen Scheveningen en Noordwijk! Gevestigd aan de boulevard onder Grand Hotel Amrâth Kurhaus geniet je in een gastvrije en gemoedelijke ambiance van ambachtelijke pannenkoeken en poffertjes. Laat je daarnaast verrassen door diverse vis- en vleesgerechten, maaltijdsalades en broodgerechten.

Meer informatie  Reserveer jouw tafel

Brasserie The Beachroom

Midden op de boulevard van Scheveningen, links onder het Kurhaus, vindt u brasserie The Beachroom. Begin juni 2019 geheel nieuw geopend, hebben zij inmiddels hen eerste zomerseizoen erop zitten! Van 's ochtends tot ’s avonds, van dinsdag t/m zondag kunnen gasten terecht voor ontbijt, koffie met wat lekkers, een fijne lunch, een borrel met een bite en uiteraard voor een uitgebreide lunch- en dinerkaart!

Meer informatie Reserveer jouw tafel

Grand Café Restaurant Westewind

Bij restaurant Westewind, gelegen op de boulevard van Scheveningen onder het kurhaus en vlakbij het circustheater. In de zomer kun je in de serre of het terras genieten van de zon, maar ook in de winter is het naast de open haard met uitzicht op zee heerlijk warm en gezellig. Kortom je kunt bij Grand Café Restaurant Westewind hele jaar terecht!

Meer informatie Reserveer jouw tafel