Spa & Beauty

U kunt gebruik maken van de Spa & Beauty faciliteiten*. Waan u in een wereld van ontspanning en weldaad en bezoek Kurhaus Spa & Beauty.  Reserveren is verplicht en kan gemakkelijk via spa@amrathkurhaus.com of bel +31 (0)70 416 2636. Uw reservering is 90 minuten geldig. 
 

Maandag t/m donderdag 08:00 tot 17.00
Vrijdag, zaterdag en zondag 08:00 tot 17:00

Onze sauna’s sluiten alle dagen van de week om 17:00.
Het zwembad is op vrijdag, zaterdag en zondag tot 17:00 geopend.

Huisregels Brochure 

Lees hier onze protocollen “Schoonheidsspecialisten” en “Verantwoord zwemmen”

Boek een behandeling

Spa faciliteiten

Kurhaus Spa & Beauty beschikt over een binnenzwembad met loungestoelen en een buitenterras met ligbedden. Om het wellness gevoel compleet te maken, kijkt u vanaf het zwembad uit over het strand en de zee. 

  • Finse sauna (12+)
  • (Duo)behandelkamers - Manicure & pedicure salon
  • Infrarood-warmte cabine
  • Stoombad
  • Neveldouche
  • Gym
  • Zwembad 

Hotelgasten mogen vrij gebruikmaken van alle faciliteiten.

Spa arrangementen

Samen genieten van een massage of facial? Dat kan in onze duobehandelkamer! Ook aan de handen en voeten is gedacht; die verdienen hun aandacht in onze manicure- en pedicuresalon. Kom geheel tot rust tijdens een heerlijke dag sauna, met één van onze speciale arrangementen.

Spa arrangementen

Massages

Verwen uzelf met één van de vele massages op de wellness afdeling van Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Gun uw lichaam en geest het moment van rust en ontspanning. Kies bijvoorbeeld voor de Cocktail Massage waarbij er verschillende massagetechnieken aan bod komen. Een Klassieke Massage kenmerkt zich door langzame, zachte strelingen waardoor u heerlijk ontspant. Heeft u last van stress? Geniet dan van de Oosterse Hoofd-Nek-Schouder Massage. Die vastzittende spieren worden voor u helemaal los gemasseerd. Om het gevoel van spanning totaal te laten verdwijnen, kiest u voor de Aroma Massage

Meer informatie

Facial Treatments

Iedere huid is anders en heeft ook een andere aanpak nodig. Onze facials zijn gespecificeerd op verschillende huidtypes. Aan de hand van de behandeling en de hoogwaardige Thalgo producten brengen wij uw huid weer in balans.

Meer informatie

Body Treatments

Bij Kurhaus Spa & Beauty kunt u genieten van bijzondere Body Treatments. De kracht van de natuur geeft u uw natuurlijke schoonheid terug. Probeer bijvoorbeeld onze Indoceane behandeling, waarin je een reis door verschillende landen ervaart. Geniet van de Polynesia behandeling met Westerse en Polynesische massagetechnieken of van de Prodige Face & Body Ritual met Japanse facelifttechnieken.

Meer informatie

Manicures

Geniet tijdens uw wellnessbezoek van een verzorgende manicure behandeling! Bij deze behandelingen maken wij gebruik van de OPI Infinite Shine Color en GelColor nagellakken. 

Meer informatie

Pedicures

Geniet tijdens uw wellnessbezoek van een verzorgende pedicure behandeling! Bij deze behandelingen maken wij gebruik van de OPI Infinite Shine Color en GelColor nagellakken. 

Meer informatie