Spa & Beauty

Waan je in een wereld van ontspanning en weldaad en bezoek Kurhaus Spa & Beauty.  

Huisregels

Voor reserveringen en vragen kun je ons telefonisch bereiken op 070 223 3760 of via email op spa@amrathkurhaus.com

De Spa & Beauty is elke dag geopend van 08:00 tot 20:00 uur. 

De spa is elke dag van 10:00 uur tot 13:00 uur alleen toegankelijk voor volwassenen.

Spa faciliteiten

Kurhaus Spa & Beauty beschikt over een binnenzwembad met loungestoelen en een buitenterras met ligbedden. Om het wellness gevoel compleet te maken, kijk je vanaf het zwembad uit over het strand en de zee. 

  • Finse sauna (12+)
  • (Duo)behandelkamers - Manicure & pedicure salon
  • Infrarood-warmte cabine (12+)
  • Stoombad (12+)
  • Neveldouche
  • Gym
  • Zwembad 

Hotelgasten mogen vrij gebruik maken van alle faciliteiten tot check out. De openingstijden zijn van: 08:00 uur tot 20:00 uur.

Spa arrangementen

Samen genieten van een massage of facial? Dat kan in onze duobehandelkamer! Ook aan de handen en voeten is gedacht; die verdienen hun aandacht in onze manicure- en pedicuresalon. Kom geheel tot rust tijdens een heerlijke dag sauna, met één van onze speciale arrangementen.

Spa arrangementen

Massages

Verwen jezelf met één van de vele massages op de wellness afdeling van Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Gun je lichaam en geest het moment van rust en ontspanning. Kies bijvoorbeeld voor de Deep tissue Massage waarbij er verschillende massagetechnieken aan bod komen.

Een Wellness Massage kenmerkt zich door langzame, zachte strelingen waardoor je heerlijk ontspant. Heb je last van stress? Geniet dan van de Indiase hoofdmassage. Die vastzittende spieren worden voor je helemaal los gemasseerd.

Om het gevoel van spanning totaal te laten verdwijnen, kies je voor de Aroma Therapy massage. Of ervaar de warmte van de vulkaanstenen in combinatie met massagegrepen met de Hotstone Massage. Om je spieren eens goed los te laten masseren kies je voor de Zweedse Massage. 

Meer informatie

Facial Treatments

Iedere huid is anders en heeft ook een andere aanpak nodig. Onze facials zijn gespecificeerd op verschillende huidtypes. Aan de hand van de behandeling en de hoogwaardige Thalgo producten brengen wij uw huid weer in balans.

Meer informatie

Body Treatments

Bij Kurhaus Spa & Beauty kun je genieten van bijzondere Body Treatments. De kracht van de natuur geeft je natuurlijke schoonheid terug.

Probeer bijvoorbeeld onze Indocéance Ritual behandeling, waarin je een reis door verschillende landen ervaart. Geniet van de Iles Pasifique ritual behandeling met Westerse en Polynesische massagetechnieken of van de Prodige Face & Body Ritual met Japanse facelifttechnieken.

Meer informatie

Manicures

Geniet tijdens je wellnessbezoek van een verzorgende manicure behandeling! Bij deze behandelingen maken wij gebruik van de OPI Infinite Shine Color en GelColor nagellakken. 

Heb je nog gellak op? Graag melden tijdens het reserveren van jouw behandeling.

Het verwijderen van gellak kost extra tijd en hiervoor rekenen wij extra kosten. (€10,-)

Vermeld je het niet? Dan kunnen wij je niet garanderen dat wij genoeg tijd hebben voor de gehele behandeling en wordt deze dus ingekort.

Meer informatie

Zwangerschapsbehandeling

Met ons nieuwe gerenommeerde merk Thalgo kunnen wij ook zwangerschapsbehandelingen aanbieden! Geniet in deze bijzondere tijd van een voedende gezichtsbehandeling en een ontspannende beenbehandeling voor vermoeide benen. Bij de Deluxe behandeling worden ook je nagels heerlijk verzorgd.

  • Standaard | 70 minuten: € 96,-
  • Deluxe | 85 minuten: € 108,-