Vergader- en evenementenlocatie aan zee!

Grand Hotel Amrâth Kurhaus is een unieke vergader- en evenementenlocatie aan zee. Het hotel is goed bereikbaar en beschikt over een eigen parkeerplaats, daarnaast kun je gebruikmaken van één van de parkeergarages in de nabije omgeving. Onze prachtige 10 zalen bieden ruimte tot 1.500 personen en zijn voorzien van gratis Wi-Fi en veel daglicht. Tevens zijn onze zalen rolstoeltoegankelijk. Het ervaren team van evenementenplanners staat klaar om elk detail te verzorgen, van de decoratie tot de culinaire hoogstandjes, om ervoor te zorgen dat elk moment perfect wordt vastgelegd.

Wist je dat alle vergaderarrangementen al vanaf 4 personen te boeken zijn?

Zalenoverzicht en vergaderarrangementen

Zaalreserveringen en Fotoshoots: 070 416 2636

Voor het aanvragen van meer informatie met betrekking tot de vergaderzalen of evenementen vul onderstaand formulier in.

Informatie aanvragen

Zalen

Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus, gelegen aan de kust van Scheveningen, herbergt een verzameling elegante vergaderzalen die geschikt zijn voor uiteenlopende evenementen. Van intieme bestuursvergaderingen tot grootschalige conferenties. De vergaderfaciliteiten zijn ontworpen met een combinatie van luxe en functionaliteit.

De zalen zijn doordrenkt met een rijke geschiedenis en stralen een tijdloze grandeur uit, wat bijdraagt aan de inspirerende sfeer die ideaal is voor productieve bijeenkomsten.

Met een scala aan culinaire mogelijkheden, professionele ondersteuning en een adembenemend uitzicht op de Noordzee, bieden de vergaderzalen van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus dé setting voor zakelijke bijeenkomsten die zowel succesvol en indrukwekkend zijn.

Ontdek onze zalen

Trouwen

Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus biedt een betoverende setting voor de viering van liefde en verbintenis. Als officiële trouwlocatie aan de kust van Scheveningen, straalt dit historische icoon een onmiskenbare grandeur uit die perfect past bij de magie van een huwelijksfeest.

Van intieme ceremonies tot grootschalige recepties, de trouwmogelijkheden in het Kurhaus zijn veelzijdig en op maat gemaakt voor elk paar. De prachtig ingerichte zalen ademen een tijdloze elegantie uit en bieden een romantische achtergrond voor het uitwisselen van geloften.

Met een toegewijd team dat zorgt voor elk detail en een scala aan culinaire hoogstandjes om uit te kiezen, beloven huwelijken in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel het bruidspaar als hun gasten.

Ontdek onze trouwmogelijkheden

Recepties

Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus biedt een prachtige ambiance voor recepties. Je kunt op onze galerij terecht met uitzicht op de Kurzaal waar jouw gasten aan statafels worden ontvangen met champagne en lekkere hapjes. Het toegewijde team van het Kurhaus staat klaar om te helpen bij het plannen en uitvoeren van een onvergetelijke receptie, terwijl de culinaire experts zorgen voor een ongeëvenaarde gastronomische ervaring. 

Evenementen

Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus is een buitengewone bestemming voor het vieren van speciale gelegenheden en feesten. De weelderige interieurs, historische charme en adembenemend uitzicht op de Noordzee bieden een onvergetelijke setting voor elk feestelijk evenement. Met zijn combinatie van weelde, gastvrijheid en een vleugje magie, biedt het Grand Hotel Amrâth Kurhaus de ideale locatie voor het creëren van onvergetelijke herinneringen tijdens feestelijke gelegenheden.

Dineren

Ben je van plan om een private dinner te organiseren? Wil je een overdadig buffet of juist een meergangenmenu? In het restaurant of zullen wij onze barbecues voor je ontsteken? Wij verzorgen graag een diner op maat!

Bekijk ons restaurant