Vergader- en evenementenlocatie aan zee!

Grand Hotel Amrâth Kurhaus is een unieke vergader- en evenementenlocatie aan zee. Het hotel is goed bereikbaar en beschikt over een eigen parkeerplaats, daarnaast kunt u gebruikmaken van één van de parkeergarages in de nabije omgeving. Onze prachtige 10 zalen bieden ruimte tot 1500 personen en zijn voorzien van gratis Wi-Fi en veel daglicht. Tevens zijn onze zalen rolstoeltoegankelijk. 

Video

Bekijk hieronder alle informatie over onze vergaderarrangementen en -zalen op gepaste afstand.

Zalenoverzicht en vergaderarrangementen

Lees hier ons protocol “Zakelijk bijeenkomen”

"Werkt" thuiswerken voor u niet?

Is werken “buiten de deur” voor u tijdelijk niet mogelijk en bent u op zoek naar een rustige en veilige werkplek? Onze deuren staan voor u open! In de ontspannen sfeer van onze hotelkamers kunt u zich afsluiten van alle hectiek en tot een productieve dag komen. Restaurant Waves is met een beperkte menukaart geopend voor lunch en diner. 

Gebruik hotelkamer | Onbeperkt koffie, thee en water | Vers fruit | Wi-Fi en telefoon

Een 5-sterren kantoor met uitzicht op zee? Dit is uw kans! Reserveer via info@amrathkurhaus.com of 070 416 2636. Aanbod is uitsluitend voor 1 persoon | 09.00 – 13.00 uur € 32,50 | 09.00 – 17.00 uur € 42,50 

Bekijk brochure

Zalen

Grand Hotel Amrâth Kurhaus beschikt over 10 (vergader)zalen met gratis Wi-Fi en veel daglicht.

Onze prachtige zalen gebruiken wij om uw feest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst in alle opzichten te laten slagen. U kunt bij ons met een gezelschap van 2 tot 1500 personen terecht. Alle zalen hebben stroompunten, gratis Wi-Fi en telefoon. Daarnaast zijn de zalen rolstoeltoegankelijk.

Wij hebben zalen met zeezicht en terras, zalen met een podium, trussen en AV-techniek, zalen waar u prettig kunt vergaderen en zalen die uitnodigen tot dansen. 

Ontdek onze zalen

Trouwmogelijkheden

Grand Hotel Amrâth Kurhaus is een officiële trouwlocatie!

Wij beschikken over 2 authentieke zalen met kroonluchters die in stijl bijdragen aan de plechtigheid.
Ontvang uw gasten met champagne op onze galerij met uitzicht op de Kurzaal, of laat ons bij mooi weer het terras voor u openen. Deze feestelijke dag sluiten wij graag knallend af met een overweldigend feest in één van onze zalen en vervolgens is het heerlijk relaxen in één van onze suites.

Ontdek onze trouwmogelijkheden

Dineren

Bent u van plan om een private dinner te organiseren? Wilt u een overdadig buffet of juist een meergangenmenu? In het restaurant of zullen wij onze barbecues voor u ontsteken?

Uw gasten zitten dan op ons terras met de mooiste zonsondergang die men zich kan voorstellen, met uitzicht over de Noordzee.

Bekijk ons restaurant

Recepties

U kunt op onze galerij terecht met uitzicht op de Kurzaal waar uw gasten aan statafels worden ontvangen met champagne en lekkere hapjes. Maar u kunt ook kiezen voor een lunch of high tea waarbij er in iets rustiger sfeer gelegenheid is tot het houden van toespraken. Bij mooi weer openen wij natuurlijk ons terras voor u.

Neem direct contact op

Feesten en partijen

Een chic gala komt het beste tot zijn recht in onze overweldigende Kurzaal terwijl een knallende party met een dj beter past in onze Jacob Pronkzaal. Neem contact met ons op over uw wensen, zo kunnen wij meedenken over de muziek, de aankleding en de catering. Droom alvast van uw ultieme feest, wij zorgen dat het er komt. 

Informatie aanvragen

Serre

Voor groepen die eens iets anders willen dan een zaaltje, stellen wij onze elegante serre beschikbaar.

Het azuurblauwe plafond is door Gerti Bierenbroodspot beschilderd en op de vloer ligt prachtig natuursteen.
Deze elementen, samen met het uitzicht, geven de ruimte een mediterrane sfeer. U kunt in de serre voor zowel zakelijke als privé-gelegenheden terecht. Het ligt aan het terras en dus heel geschikt om te barbecueën, maar u kunt ook lunchen, borrelen, recepties houden of dineren.

Bekijk al onze mogelijkheden