Trouwlocatie

Van intiem tot groots, Grand Hotel Amrâth Kurhaus is de plek bij uitstek voor het geven van het ja-woord. Het Kurhaus is een officiële trouwlocatie en beschikt over prachtige zalen die in stijl bijdragen aan de plechtigheid. Authentiek, sfeervol en toch modern, voor 10 tot 1.500 gasten. Hef het glas tijdens de ondergaande zon op ons terras, geniet van een culinair huwelijksdiner en sluit de avond af met een glansrijke feestavond. Word uitgerust wakker in één van onze hotelkamers, voorzien van alle 5-sterrenfaciliteiten om uw trouwdag onvergetelijk te maken.

Informatie aanvragen Bekijk de trouwbrochure

Receptie

Tijdens de receptie laat je zich met jouw huwelijk feliciteren. In welke setting je dit het liefste heeft, is natuurlijk geheel aan jou. Ontvang jouw gasten bijvoorbeeld met champagne en verfijnde delicatessen op onze galerij met uitzicht op de Kurzaal, of kies voor een heerlijke lunch waarbij er in rustige sfeer gelegenheid is tot het houden van toespraken. Bij mooi weer openen wij graag ons terras voor je.

Ontdek onze zalen

Huwelijksdiner

Voor het diner bieden wij je diverse mogelijkheden, waarbij wij graag meekijken naar jouw wensen. Gaat jouw voorkeur uit naar een culinair meergangendiner? Of heb je liever een uitgebreid buffet? Je bent van harte welkom in ons restaurant of op ons terras. Jullie kunnen dan genieten van de schitterende zonsondergang op de Noordzee.

Feest

Houd je de plechtigheid op een andere locatie maar wil je bij ons het feest organiseren? Dan rollen wij de rode loper voor je uit! Een chic gala komt het beste tot zijn recht in onze majestueuze Kurzaal terwijl een subliem feest met livemuziek beter past in de Jacob Pronkzaal. Wij denken graag met je mee over entertainment, decoratie en de catering. Droom alvast van jouw ultieme feest, wij zorgen dat het uitkomt.

Bekijk onze zalen

Luxueus overnachten

Aan het eind van deze prachtige dag kun je heerlijk ontspannen in één van onze luxueuze suites. Deze suites beschikken over luxueuze faciliteiten, zoals een bubbelbad en balkon met uitzicht op zee. Terwijl het bad volloopt, kijk je terug op een geweldige huwelijksdag. Ook voor jouw gasten reserveren wij natuurlijk graag een kamer.

Ontdek onze Suites Boek het Romantisch arrangement

Spa & Beauty

Kom volledig tot rust in onze Spa & Beauty met een binnenzwembad, loungestoelen en terras. Ontsnap aan de alledaagse drukte en verwen jezelf met een spa- en beautybehandeling, waar ontspanning en verfrissing op je wachten aan de kust.

De Spa & Beauty beschikt over een binnenzwembad, een sauna en drie behandelkamers. Gasten kunnen hier tot rust en genieten van diverse massages, manicure/pedicure en body- en facial treatments.Geniet van een Finse sauna, infrarood-warmtecabine, stoombad, cool-off en neveldouche.

Bekijk de Spa & Beauty