Trouwlocatie

Van intiem tot groots, Grand Hotel Amrâth Kurhaus is de plek bij uitstek voor het geven van het ja-woord. Het Kurhaus is een officiële trouwlocatie en beschikt over prachtige zalen die in stijl bijdragen aan de plechtigheid. Authentiek, sfeervol en toch modern, voor 10 tot 1.500 gasten. Hef het glas tijdens de ondergaande zon op ons terras, geniet van een culinair huwelijksdiner en sluit de avond af met een glansrijke feestavond. Word uitgerust wakker in één van onze hotelkamers, voorzien van alle 5-sterrenfaciliteiten om uw trouwdag onvergetelijk te maken.

Vraag informatie aan

Receptie

Tijdens de receptie laat u zich met uw huwelijk feliciteren. In welke setting u dit het liefste heeft, is natuurlijk geheel aan u. Ontvang uw gasten bijvoorbeeld met champagne en verfijnde delicatessen op onze galerij met uitzicht op de Kurzaal, of kies voor een heerlijke lunch waarbij er in rustige sfeer gelegenheid is tot het houden van toespraken. Bij mooi weer openen wij graag ons terras voor u.

Ontdek onze zalen

Huwelijksdiner

Voor het diner bieden wij u diverse mogelijkheden, waarbij wij graag meekijken naar uw wensen. Gaat uw voorkeur uit naar een culinair meergangendiner? Of heeft u liever een uitgebreid buffet? U bent van harte welkom in ons restaurant of op ons terras. U en uw gasten genieten dan van de schitterende zonsondergang op de Noordzee.

Informatie aanvragen

Feest

Houdt u de plechtigheid op een andere locatie maar wilt u bij ons het feest organiseren? Dan rollen wij de rode loper voor u uit! Een chic gala komt het beste tot zijn recht in onze majestueuze Kurzaal terwijl een subliem feest met livemuziek beter past in de Jacob Pronkzaal. Wij denken graag met u mee over entertainment, decoratie en de catering. Droom alvast van uw ultieme feest, wij zorgen dat het uitkomt.

Bekijk onze zalen

Luxueus overnachten

Aan het eind van deze prachtige dag kunt u heerlijk ontspannen in één van onze luxueuze suites. Deze suites beschikken over luxueuze faciliteiten, zoals een bubbelbad en privé balkon met uitzicht op zee. Terwijl het bad volloopt, kijkt u terug op een geweldige huwelijksdag. Ook voor uw gasten reserveren wij natuurlijk graag een kamer.

Ontdek onze Suites Boek het Romantic Package

Kurhaus Spa & Beauty

Kom volledig tot rust in onze Kurhaus Spa & Beauty met een binnenzwembad, loungestoelen en terras. Als gast heeft u gratis toegang tot onze spafaciliteiten. Geniet van een Finse sauna, infrarood-warmtecabine, stoombad, cool-off en neveldouche. Ons team van specialisten bieden daarnaast een breed assortiment aan massages of behandelingen; om geheel te ontspannen in onze spa.

Bekijk onze Spa & Beauty