Gallery Bell'Arte

In 2015 is Gallery Bell'Arte verhuisd van Maastricht naar het Kurhaus; het hotel in Nederland met de grootste kunstcollectie. Door het gehele hotel en op de terrassen wordt permanent kunst van Gallery Bell’Arte geëxposeerd. Dit zijn wisselende exposities van schilderijen, mixed media en beelden in glas, brons, steen en RVS.

Je  kunt de gallery dagelijks van 09.00 tot 20.00 uur vrijblijvend bezoeken. Wil je een rondleiding of een afspraak maken? Neem dan contact op via welkom@gallerybell-arte.com

Bezoek de website

Wees welkom bij onze nieuwe expositie

Ben je al een tijd op zoek naar een kunstwerk en wordt deze wens alsmaar versterkt door het vaker thuis zijn? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Zeker nu kunstbeurzen geen doorgang vinden en galerieën beperkt open zijn, bieden wij je volop de gelegenheid om kunst te bekijken.

Wandel door de lobby, de Kurzaal, de serre, restaurant Waves en het terras en bewonder de (nieuwe) werken van onder andere Willem LenssinckCarlos MataChris TapFrancel van DrunenBen Roelofs & Arvid.

Boek hier jouw overnachting in ons luxueuse hotel inclusief ontbijt met korting na het bezoek van de expositie. 

Lees nieuwsbrief

Wisselende exposities

Door het gehele Kurhaus en buiten op de terrassen zal permanent kunst van Gallery Bell'Arte geëxposeerd worden.
Dit zullen wisselende exposities zijn van zowel schilderijen, foto's, als beelden in glas, brons, steen en rvs.

De galerie exposeert namen als Pépé Grégoire, Jan Desmarets, Emile Cornelis, Bart Somers, Luigi Galligani, Ans Zondag, Gerti Bierenbroodspot, Arvid, Joris Gaymans, Francesca Zijstra, Chris Tap, Victoria Kovalenchikova en Carlos Mata. Enkele kunstenaars maken nieuw werk, geïnspireerd door het hotel en de Scheveningse kust.

Ontdek de exposities

Grote vogeltjesplafond

Tijdens de opening werd in de serre van het Kurhaus het bijzondere, speciaal voor het Kurhaus ontworpen, 'Grote Vogeltjesplafond' van Gerti Bierenbroodspot onthuld.

Het werk is een zeeblauw plafond bezaaid met speciale vogels met hun Latijnse benamingen. De sfeer van het plafond zal overgaan in de prachtige zee met de vogels die meevliegen.

Voor meer informatie betreft de exposities en kunstenaars kun je contact opnemen met Doret Huibers.

Neem contact op

Gastenboek

In 1893 werd het gastenboek voor de eerste keer getekend door de toen 13-jarige prinses Wilhelmina, die met haar moeder het Kurhaus bezocht. Sindsdien is het gastenboek benut om onder andere staatshoofden, filmsterren, leden van het Koninklijk Huis en (inter)nationale artiesten hun handtekening erin te laten plaatsen, gepaard met bijzondere illustraties. Kunstenaar Arvid Henkes heeft het beroemde gastenboek van het Kurhaus gedigitaliseerd en deze is te zien in de video.

Bekijk ons Gastenboek