Boek uw kamer
Promotiecode?
  • Beste prijsgarantie
  • Geen boekingskosten
  • Gratis Wi-Fi
  • 100% veilig boeken

Beleef 'A World of Luxury by the Sea'

De geur van de zee en het geluid van de golven hebben een rustgevende werking. Word uitgerust wakker in één van onze ruime kamers, voorzien van alle luxe die je je kunt wensen. Als onze gast heb je tijdens je verblijf natuurlijk ook toegang tot alle faciliteiten van de Spa & Beauty.' 

De kamers zijn voorzien van The Spa Collection badproducten, handdoeken en zachte badjassen en slippers.

 

Superior kamer

Onze Superior kamers zijn tussen de 20 en 25 m². Deze zijn modern en strak ingericht en beschikken over een Twin bed of een King Size bed.

20 - 25 m² 2 x 1 persoonsbed / 1 x King Size bed 2 personen Wi-Fi Koffie- en theefaciliteiten Kluis Connecting kamers
Boek deze kamer

Superior kamer Zeezicht

Onze Superior kamers zijn tussen de 20 en 25 m². Deze zijn modern en strak ingericht en beschikken over een Twin bed of een King Size bed.

20 - 25 m² 2 x 1 persoonsbed / 1 x King Size bed 2 personen Wi-Fi Koffie- en theefaciliteiten Kluis Balkon Connecting kamers Zeezicht
Boek deze kamer

Executive kamer

Onze Executive kamers bevinden zich op de hoogste etage en hebben een mooie PVC vloer. Deze zijn modern en strak ingericht en beschikken over een Twin Bed of een King Size bed.

25 m² 2 x 1 persoonsbed / 1 x King Size bed 2 personen Wi-Fi Koffie- en theefaciliteiten Kluis Balkon
Boek deze kamer

Executive kamer Zeezicht

Onze Executive kamers bevinden zich op de hoogste etage en hebben een mooie PVC vloer. Deze zijn modern en strak ingericht en beschikken over een Twin Bed of een King Size bed.

25 m² 2 x 1 persoonsbed / 1 x King Size bed 2 personen Wi-Fi Koffie- en theefaciliteiten Kluis Balkon Zeezijde
Boek deze kamer

Familiekamer

Met het strand voor de deur is het Kurhaus het ideale hotel voor gezinnen. Onze familiekamers beschikken over vier Twin Beds of twee King Beds en zijn voor maximaal vier personen beschikbaar. Familiekamers met zeezicht kunnen tegen een toeslag geboekt worden en hebben een balkon.

35 m² 4 x 1 persoonsbed / 2 x 1 persoonsbed en 1 x 2 persoonsbed 4 personen Wi-Fi Koffie- en theefaciliteiten Kluis Connecting kamers
Boek deze kamer

Landzicht Suite

Onze Landzicht suites kijken uit over het plein en beschikken over een King Size Bed. De woonkamer is gescheiden van de slaapkamer, waardoor de suite ideaal is om bezoek te ontvangen, (online) te vergaderen of te ontspannen. 

88 m² King Size Bed 2 personen Wi-Fi Zithoek Koffie- en theefaciliteiten Kluis
Boek deze kamer

Zeezicht Suite

Onze Zeezicht suites kijken uit op zee en beschikken over een King Size Bed. De woonkamer is gescheiden van de slaapkamer, waardoor de suite ideaal is om bezoek te ontvangen, (online) te vergaderen of te ontspannen. 

68 m² 1 x King Size Bed 2 personen Wi-Fi Zithoek Koffie- en theefaciliteiten Kluis Zeezicht
Boek deze kamer

Presidential Suite

Luxer dan onze Presidential suites vinden wij nauwelijks voorstelbaar; ruim 98 m² met het mooiste uitzicht van Nederland! Deze suites beschikken over luxueuze faciliteiten zoals een inloopkast, whirlpool en balkon met uitzicht op zee.

98 m² 1 x King size bed 2 personen Wi-Fi Zithoek Koffie- en theefaciliteiten Kluis Balkon Zeezicht
Boek deze kamer