Vergaderzalen

Vergaderen in een historisch pand op een unieke locatie! Grand Hotel Amrâth Kurhaus is gelegen aan de boulevard van Scheveningen en is zowel met het openbaar vervoer als de auto gemakkelijk te bereiken. Het hotel beschikt over 10 inspirerende ruimtes, geschikt voor vergaderingen en andere evenementen tot 1500 personen.

Zalenoverzicht 

Kurzaal

De Kurzaal, een icon van grandeur en elegantie, weerspiegelt de rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw. Oorpsronkelijk gebouwd als onderdeel van het Kurhauscomplex in 1885, diende de zaal als het bruisende middelpunt van de sociale scène aan de kust van Scheveningen. Door de jaren heen heeft de Kurzaal talloze gasten verwelkomd, waarvan onder andere royalty's en beroemdheden.

120 80 350 600 280 1000 360
Informatie aanvragen

Galerij Noord | Zuid

Van koninklijke ontvangstceremonies tot culturele bijeenkomsten, de galerij heeft door de jaren heen een scala aan memorabele momenten gehost en blijft een eerbetoon aan de grandeur en allure van vervlogen tijden, waardoor het vandaag de dag een onvergetelijke bestemming is voor gasten van het Kurhaus. 

228 m² 350 120
Informatie aanvragen

Cor Ruys

Oorspronkelijk ontworpen als balzaal, met indrukwekkende kroonluchters, zuilen en een schoorsteenmantel in Rococo-stijl, is dit een van de meest exquise kamers van Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Het dient als officiële trouwlocatie en leent zich ook uitstekend voor een stijlvol diner of tentoonstelling.

160 m² 50 36 80 120 70 120 70
Informatie aanvragen

Jacob Pronk

De Jacob Pronk zaal in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus is een eerbetoon aan een van de oorspronkelijke visionairs achter dit iconische gebouw. Jacob Pronk, een Nederlandse ondernemer, speelde een cruciale rol bij de totstandkoming van het Kurhaus in 1818. De zaal heeft een verstelbaar podium, een aangrenzend terras met zeezicht en een foyer.

 

640 m² 120 80 450 550 240 550 350
Informatie aanvragen

Spiegelzaal

De Spiegelzaal is een weerspiegeling van elegantie en grandeur,  Met zijn prachtige spiegels, glinsterende kroonluchters en verfijnde architectuur is deze zaal een juweel van het Kurhaus. De zaakl is ook een ideaal als een officiële trouwlocatie en een geweldige plek voor besloten diners.

93 m² 30 28 40 65 35 60 50
Informatie aanvragen

Serre

De Serre in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus is een betoverende ruimte, waar het azuurblauwe plafond geschilderd is door de kunstenares Gerti Bierenbroodspot. Haar artistieke visie geeft de ruimte een unieke charme en een gevoel van sereniteit. Het uitzicht op de Noordzee maakt de Serre een prachtige locatie waar gasten kunnen genieten van de harmonie tussen kunst en natuur.

140 m² 40 30 40 80 50 100 70
Informatie aanvragen

Jan Toorop

De Jan Toorop zaal in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus draagt de naam van de beroemde Nederlandse kunstenaar, wiens invloedrijke werk een stempel heeft gedrukt op de Nederlandse kunstgeschiedenis. In combinatie met de aangrenzende “Jacob Maris”  zaal als ontvangst- of pauzeruimte biedt deze zaal veel mogelijkheden.

250 m² 50 46 120 200 120 200 150
Informatie aanvragen

Jacob Maris

De Boardroom Jacob Maris draagt de naam van de beroemde Nederlandse kunstschilder Jacob Maris. Oorspronkelijk ontworpen als een ruimte voor strategische vergaderingen en besprekingen, heeft de Jacob Maris door de jaren heen vele belangrijke zakelijke bijeenkomsten en besluitvormingsprocessen gefaciliteerd.

93 m² 12
Informatie aanvragen

Paul van Vliet

De Paul van Vliet kamer in het Grand Hotel Amrath Kurhaus is een eerbetoon aan een van de meest geliefde en iconische Nederlandse artiesten. Uitkijkend op het plein en de monumentale Kurzaal, maakt de Paul van Vliet zaal een geliefde plek voor een besloten diner of een vertrouwelijk gesprek.

25 m² 6
Informatie aanvragen

Louis Davids

De Louis Davids Salon in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus is genoemd naar de legendarische Nederlandse artiest, Louis Davids. Uitkijkend op het plein en de majesteuze Kurzaal, maakt de Louis Davidszaal een geliefde plek voor een besloten diner of een vertrouwelijk gesprek.

25 m² 6
Informatie aanvragen