Magische kerst bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Laat de kerstmagie tot leven komen in Grand Hotel Amrâth Kurhaus en beleef dit jaar een onvergetelijke kerst met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw kerstperiode echt bijzonder te maken. Ontdek ook al het prachtigs wat Den Haag te bieden heeft tijdens deze feestelijke dagen. Laat de warmte en gezelligheid van kerst bij ons samenkomen voor een kerst om nooit te vergeten!

 

Overnachten tijdens de kerst

Profiteer van vrijdag 22 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de kerst

Geniet tijdens de kerstdagen van een heerlijk kerstdiner. Grand Hotel Amrâth Kurhaus heeft een sfeervol restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijk 3-gangen diner. 

Bekijk ons restaurant

 

Spa & Beauty tijdens de kerst

Maak gebruik van onze Spa & Beauty faciliteiten tijdens de kerstdagen. Geniet van ons verwarmde binnenzwembad of boek een speciale behandeling. Onze Spa & Beauty is dagelijks geopend van 08:00 tot 20:00 uur.

Bekijk onze Spa & Beauty

Tips om alles uit de kerst te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Den Haag? De medewerkers van Grand Hotel Amrâth Kurhaus raden de volgende activiteiten aan:

  • Royal Christmas Fair - Bezoek één van de leukste kerstmarkten van Nederland in Den Haag. De kersthuisjes, duizende lichtjes en heerlijke glühwein geven je de perfecte kerstfeeling. In het centrum van Den Haag vindt van donderdag 7 december tot en met zaterdag 23 december 2023 de kerstmarkt plaats.
  • Kerst met de gebroeders Grimm - In de Nieuwe Kerk herbeleef je de sprookjes van de gebroeders Grimm. De show staat garant voor zijn vocale en visuele spektakel. Op zaterdag 16 december 2023 kun je van klassieke muziek genieten.
  • Släpstick - Ho Ho Kerstshow - Tijdens de theatershows Släpstick en The Roaring Twenties maken de vijf muzikale clowns van Släpstick een internationaal furore. Vanaf donderdag 21 december 2023 tot en met zaterdag 23 december 2023 treedt Släpstick elke avond op in de Koninklijke Schouwburg.