Weekend Scheveningen

Wilt u een weekendje weg? Wat dacht u van de kustplaats Scheveningen? Lees hier waarom Scheveningen de ultieme locatie is voor uw weekend weg.

U kunt luxueus overnachten in Grand Hotel Amrâth Kurhaus!

Boek uw verblijf

Boulevard & Pier

De boulevard van Scheveningen biedt een bijzondere combinatie van recreatie aan en bescherming tegen de zee. Enerzijds is het een gezellige plek om te flaneren met tal van attracties, leuke eettentjes en winkels, jaarrond festivals, culturele evenementen, markten, kidsactiviteiten en concerten. Anderzijds is de vernieuwde Scheveningse boulevard uit 2013 een belangrijke schakel in de Nederlandse kustbescherming.

De Pier is sinds 2015 compleet vernieuwd. De bekendste attractie aan de Nederlandse kust is inmiddels een ware foodboulevard geworden met een eigentijds aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en overdekte winkels. Met attracties als het reuzenrad, Bungy Jump Holland en de Zipline zijn er daarnaast voor jong en oud het hele jaar leuke dingen te doen.

Bekijk ons strandarrangement

 

AFAS Circustheater

Laat je meeslepen door indrukwekkende musicals, concerten, familievoorstellingen en andere theatershows. In het AFAS Circustheater Scheveningen beleef je een middag of avond om nooit te vergeten.

In de afgelopen twintig jaar trokken legendarische musicals als The Phantom of the OperaMiss SaigonElizabethAïdaThe Lion KingTarzanMary PoppinsWicked, Sister Act en Billy Elliot miljoenen bezoekers.

The Lion King is nog tot en met 21 juli 2019 te bewonderen in het AFAS Circustheater.

Bekijk onze Lion King arrangementen

Sea Life

Maak een reis langs de Nederlandse wateren naar de diepe oceanen door 13 gethematiseerde ruimtes. Mis vooral niet ons tropische gedeelte en de onderwatertunnel.

Virtual Reality: Neem plaats in een duikkooi, zet een heuse ouderwetse duikhelm op en begin een virtueel onderwateravontuur.

Speurtocht: Elk kind ontvangt een duikbril en duikboekje om op speurtocht te gaan door SEA LIFE. Voer opdrachten uit en verzamel alle stempels bij de duikstations.

Visfantasie: Kleur je eigen vis en breng ze tot leven in het mooie, virtuele aquarium

iSandBOX: Een interactieve 3D zandbak waar het zand tot leven komt en nieuwe rivieren en bergen ontstaan door jouw aanraking.