Vier de Liefde bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus!

Laat de magie van de liefde tot leven komen in Grand Hotel Amrâth Kurhaus.

Geniet samen met je Valentijn van een paar heerlijke dagen weg! Start de dag met een uitgebreid ontbijt, maak samen een romantische wandeling of bezoek de Spa & Wellness voor een ontspannen middag en sluit de dag af met een romantisch diner.

Overnachten tijdens Valentijn

Verras jouw Valentijn in februari met een onvergetelijke overnachting vol romantiek, inclusief een fles prosecco en rozenblaadjes op de kamer.

Ontspan en geniet van quality time met degene van wie je houdt. Maak van deze Valentijn een moment om te koesteren. Je maakt je romantische verblijf helemaal compleet met een overnachting in onze zeezicht kamers.

Boek direct met 15% korting

Dineren tijdens Valentijn

Verras jouw valentijn met een romantisch Valentijnsdiner in restaurant Waves at the Kurhaus. Geniet de hele maand februari van een culinair vijfgangendiner met liefde bereid door onze chef. Geniet van een zonsondergang met romantisch uitzicht over zee en de pier.

  • Geniet van een heerlijk Valentijnsmenu voor €59.00 p.p. 
  • 3-gangen wijnarrangement vanaf €27.50 p.p.

Bekijk ons Valentijnsmenu

Spa & Beauty tijdens Valentijn

Maak samen met je geliefde gebruik van onze Spa & Beauty tijdens Valentijn. Geniet van ons verwarmde binnenzwembad of boek een schoonheidsbehandeling. Kom samen heerlijk tot rust in onze duo-behandelkamers en geniet bijvoorbeeld van een duo-massage.

Onze Spa & Beauty is dagelijks geopend van 08:00 tot 20:00 uur.

Bekijk onze Spa & Beauty

Geef een overnachting of diner cadeau

Op zoek naar een valentijnscadeau voor je geliefde? Geef een gezellige High-Tea, een heerlijk diner of een romantische overnachting cadeau. Met een Amrâth Cadeaukaart bepaal je zelf wanneer jullie toe zijn aan wat quality time! 

Bestel jouw Cadeaukaart