Verblijf met het hele gezin in Grand Hotel Amrâth Kurhaus!

Ben je van plan om met de hele familie een weekendje weg te gaan of een korte vakantie in Nederland te houden?

Grand Hotel Amrâth Kurhaus, aan het prachtige strand van Scheveningen is de ideale locatie voor jouw gezin!

Overnachten in Den Haag

Ga er samen met hele gezin op uit! Met het familie arrangement overnachten kinderen tot 12 jaar gratis én genieten ze van een heerlijk ontbijt. Zo starten jullie de dag vol energie om samen de leukste activiteiten te ondernemen en mooie herinneringen te maken. 

Boek direct het familie arrangement en ga samen op avontuur!

Ontdek het familie arrangement

Nieuw: Amrâth Kidslijn

Kinderen voelen zich thuis in onze Amrâth hotels. Helemaal met de gloednieuwe Amrâth Kidslijn! Verras jouw kind tijdens je verblijf met één van de nieuwe Amrâth kids producten. Met de Amrâth Kids producten kunnen de kinderen zich tijdens het gehele verblijf vermaken. 

Boek de Amrâth kids producten al tijdens het reserveren van de overnachting. Wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst in het hotel al op jullie kamer liggen. Niet vooraf besteld? Geen paniek, de kids producten zijn natuurlijk ook in het hotel te koop.

MemorieKinderbord
SlapwrapKnuffel
SleutelhangerDrinkbeker
SpelletjesboekPlacemat
KleurplaatKleurpotloden

Kindermenu

Na een dag vol van inspanning, zijn jullie natuurlijk toe aan een stukje ontspanning. Waar kan dat beter dan in de bar of in Restaurant Waves? Terwijl de kinderen smullen van een eigen kindermenu, genieten jullie van de ‘Amrâth favorites’ of de Chef Special’s. De perfecte afsluiter van een heerlijke dag!

Bekijk ons kindermenu

Tips om alles uit je verblijf te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Den Haag? De medewerkers van Grand Hotel Amrâth Kurhaus raden de volgende familie activiteiten aan:

  • LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen - Ervaar LEGOLAND als dé ultieme indoor speelplek voor jong als oud. Laat je verrassen door de activiteiten, zoals een betoverend ritje in de Fantasie Express LEGO-trein, spelen met LEGO en het deelnemen aan workshops. Kortom; beleef het perfecte dagje uit voor het hele gezin!
  • SEA LIFE Scheveningen - Ontdek SEA LIFE Scheveningen met meer dan 4.000 dieren verspreid over 45 aquariums. Hier kom je oog in oog te staan met otters, roggen, zeepaardjes, pinguïns en nog veel meer andere zeedieren.
  • Madurodam - Al meer dan 65 jaar vertelt Madurodam de verhalen van Nederland. Beleef Nederland in het klein en geniet van de beroemdste en belangrijkste gebouwen en bruggen van heel Nederland, maar dan in het klein! Kinderen kunnen hier de hele dag zoet zijn met onder andere outdoor én indoor attracties, 2 speeltuinen en veel overige 'doe-dingen'.