It's Summer time bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Laat de zomer tot leven komen in Grand Hotel Amrâth Kurhaus en beleef een onvergetelijke tijd met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw zomerse verblijf compleet te maken. Ontdek al het moois wat Scheveningen te bieden heeft. Laat de warmte en gezelligheid van de zomer bij ons samenkomen voor een ervaring om nooit te vergeten!

Overnachten tijdens de zomer

Geniet deze zomer van een ontspannen overnachting bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Profiteer van dinsdag 18 juni 2024 tot en met zondag 22 september 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de zomer

Restaurant Waves at the Kurhaus, is gelegen in het hart van Scheveningen. Hier geniet je van een heerlijke lunch, een smaakvolle high tea of een uitgebreid diner met uitzicht op de prachtige kustlijn. Kom langs en laat je culinair verwennen, geniet van een smaakvol begin van de zomer! 

Het grootste terras van Scheveningen is weer geopend. Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van lange en zwoele zomeravonden onder het genot van een heerlijke cocktail.

Bekijk ons restaurant

Genieten tijdens de zomer

Geniet van onze zomerspecial voor 2 personen. Bestel je Korenwolf Witbier of Será Amrâth en ontvang een portie heerlijk borrelgarnituur van het huis! Kom langs en proef de zomerse gezelligheid.

Spa & Beauty tijdens de zomer

Het bruisende Scheveningen is natuurlijk een heerlijke bestemming met het zonnige weer. Maar ook in de zomer is het heerlijk ontspannen in onze Spa & Beauty. Kom volledig tot rust en geniet van het verwarmde binnenzwembad, ontspan in de Finse Sauna of boek een ontspannende behandeling of massage! 

Bekijk onze Spa & Beauty

Tips om alles uit de zomer te halen

Kun je nog wat inspiratie voor je bezoek aan Scheveningen gebruiken? De medewerkers van Grand Hotel Amrâth Kurhaus raden de volgende activiteiten aan:

  • Summertime Festival - Dit ééndaags festival biedt een mix van live muziek, eten en activiteiten voor alle leeftijden. Het evenement wordt gehouden op zaterdag 20 juli 2024. in het stadspark en belooft een dag vol zomerse gezelligheid te worden.
  • Paleistuin Concerten -  Deze concertreeks biedt een sfeervolle muziekervaring in de historische Paleistuin van Amersfoort. Bezoekers kunnen genieten van diverse muziekoptredens in een prachtige buitenomgeving. De concerten vinden plaats op zaterdag 13 juli, zaterdag 20 juli, en zaterdag 27 juli 2024.
  • Vuurwerkfestival in Scheveningen - Tijdens het vuurwerkfestival in Scheveningen laten internationale teams fantastische vuurwerkshows zien langs het strand. Het evenement belooft een spektakel te worden voor bezoekers van alle leeftijden. De vuurwerkfestivallen vinden plaats op vrijdag 9 augustus, donderdag 10 augustus, vrijdag 16 augustus en zaterdag 17 augustus 2024.