Parkeren

Welkom bij ons hotel, waar jouw comfort en gemak onze hoogste prioriteit hebben. Wij begrijpen dat parkeren in de stad soms een uitdaging kan zijn, daarom bieden wij onze gasten een uitstekende valet parkeerservice. Bij aankomst hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats; onze professionele valet chauffeurs staan klaar om jouw auto veilig te parkeren.

Terwijl wij zorgen voor jouw voertuig, kun je meteen ontspannen en genieten van alles wat ons hotel te bieden heeft. Of je nu hier bent voor een zakelijk verblijf of een ontspannen vakantie, onze valet service zorgt voor een naadloze en plezierige ervaring vanaf het moment dat je arriveert.

Betaald parkeren

Grand Hotel Amrâth Kurhaus beschikt over een eigen parkeerplaats met 43 parkeerplekken. Het parkeren op de parkeerplaats is tegen betaling, daarnaast beschikt het hotel ook over 4 parkeerplaatsen met elektrische laadpalen.

Het is ook mogelijk om je auto te laten parkeren door onze valet parking service. Na aankomst bij de parkeerplaats is het van belang om je aan te melden bij de receptie voor toegang tot de parkeerplaats. Het is niet mogelijk om de parkeerplaatsen van te voren te reserveren, deze zijn beschikbaar op basis van beschikbaarheid.

Routebeschrijving hotel parkeerplaats

De hotel parkeerplaatsen van Grand Hotel Amrâth Kurhaus bevinden zich op het volgende adres: Gevers Deynootplein 30, 2586 CK Den Haag.

Voer bovenstaand adres in de navigatie in of volg de routebeschrijving. Volg de borden op de A4, A13 of A12 richting Den Haag. Vervolg daarna jouw route via de A14 richting Leidschedam.

Volg vervolgens de borden naar Scheveningen-Bad. Sla uiteindelijk rechtsaf naar de Gevers Deynootplein en vervolg je weg. Grand Hotel Amrâth Kurhaus bevindt zich aan jouw rechterkant.

Parkeergarages in de omgeving

In de omgeving van het hotel zijn er voldoende openbare parkeergarages. Parkeer de auto tegen betaling in één van de onderstaande parkeergarages.

Deze garages zijn op loopafstand van het hotel en zijn 24 uur per dag geopend. Houd in de zomermaanden rekening met beperkte beschikbaarheid van deze parkeergarages.

  • APCOA Parking Kurhaus 
  • Interparking Boulevard 
  • Parkeergarage Nieuw Parklaan 
  • Parkeergarage Scheveningen Strand